PIZZERIA IN ŠPAGETERIJA KOPER

Prave napoletanske pizze

PRAVE NAPOLETANSKE PIZZE

Ko okusi potujejo v Italijo

Dobrodošli, ljubitelji pice, v svet, kjer se okusi srečajo s strastjo in tradicijo - dobrodošli v čudovitem svetu napoletanske pice! Kaj je napoletanska pizza, se morda sprašujete? Privoščite si bržkone najbolj okusen košček Italije in spremljajte naše pustolovščine v raziskovanju te kulinarične mojstrovine.

Napoletanska pizza je pravcati kulturni zaklad iz Neaplja, ki se je razvijal več stoletij. Njena značilnost? Enostavnost in svežina sestavin, ki se prelivajo na tanko testo, pečeno v vroči krušni peči. In ne pozabimo na mehko, rahlo in zračno sredico – prava umetnost!

Priprava napoletanske pice se začne z izborom najboljših sestavin. Od okusnih paradižnikov, kvalitetne mozzarelle, do najboljšega oljčnega olja - vsak sestavni del je ključen za doseganje izjemnega okusa. In seveda, ne smemo pozabiti na pravilno testo - naše nepogrešljivo platno, ki nosi vse te okuse.

Zakaj obožujemo napoletansko pico? Ker je več kot le jed - je doživetje. Je zgodba, ki se piše v vsakem ugrizu, in je popotovanje, ki ga boste želeli doživeti znova in znova. Zato se pridružite nam, ko v naši Pizzeriji Koper odkrivamo skrivnosti te italijanske mojstrovine. Pripravite se na okusno vožnjo skozi Neapelj, ne da bi zapustili svoj kraj.